Liep er al een poosje tegenaan te hikken dat ik vond dat er wat moest gebeuren. Kleren konden niet meer getailleerd. Een flink stuk doorwandelen was slopend om dan maar niet te praten van de last van mijn rug en knieën. Kortom: er moest wat veranderen.

Daar liep ik dan, met lood in mijn schoenen naar Danielle om te wegen en de spullen op te halen. Ik dacht als ik het doe, dan meteen radicaal het roer om! Vier producten een maand lang, waaauww! De eerste 5 kilo waren er af. Vervolgens rustig wat producten af bouwen en mijn weg met Straight away ontdekken. Danielle gaf fijne tips en leefregels wat werkte voor mij.

Zo leerde ik een nieuw ritme en een nieuwe structuur. Een poos twee producten en ook normaal eten erbij, totdat er 20 kilo af was, wat een verschil.

Winkelen is weer leuk en heb in de avond weer energie. Voor de zomervakantie was er dus flink wat af, nu heb ik mede dankzij Danielle een stabiel eetpatroon aangeleerd en dit mezelf eigen gemaakt.

Nu geniet ik even van mijn nieuwe ‘ik’! Om vervolgens 1 januari 2022 voor de laatste 10 kilo te gaan.

Bij Danielle staat de deur open en houdt een lijntje, ik val niet meer terug in oude patronen. Mocht dit wel een keer gebeuren dan heb ik inmiddels geleerd wat er nodig is om dit om te buigen. En, je bent altijd welkom om elke maand kosteloos een keertje te komen wegen.

En dat houdt je scherp.