Op 2 april 2014 ben ik gestart met het nieuwe dieet Straight Away, met een fijne, prettige, duidelijke en goede begeleiding van Danielle.

Ik slikte al ruim 3 jaar Anti-depressiva, van die tabletten kwam ik vele kilo's aan. Ik heb op internet alles over dit medicijn opgezocht, maar wat ik ook vond en las, een manier om die overtollige kilo's kwijt te raken die was er niet. Daar was ik echt niet blij mee, maar zonder die tabletten kan ik ook niet! Totdat ik op het werk Danielle tegen kwam. Ik zag dat ze enorm was afgevallen! Ik Heb haar verhaal gehoord en ik vroeg haar of het bij mij ook zou kunnen werken vanwege het gebruik van mijn medicijnen. In haar praktijk had Danielle ook mensen met een anti-depressiva en bij hen werkte het, dus dan zou het bij mij ook moeten kunnen!

Mijn besluit stond meteen al vast. Dan wil ik het ook proberen! Ik heb een afspraak gemaakt en al heel snel kon ik bij haar terecht. Eerst kreeg ik een intake gesprek, daarna uitleg en toen dat vervelende moment: de weegschaal. Jeetje, wat was de schrik was voor mij even groot pffff. Ik wist dat ik zwaarder was geworden , maar dit gewicht, Nee, dat wilde ik absoluut niet! Dus? Aan de gang met Straight Away!!

Ze vertelde dat de eerste week zou zwaar (kunnen) zijn, maar bij een "dip" mocht ik Danielle (op welke wijze dan ook) benaderen en kreeg dan ook hulp of een ander oplossing, of wat dan ook maar nodig was. Heel prettig om dat te weten. En daar ging ik dan met een tas vol met een info-map, shakebeker, repen en shakes. Dit was voor een week, plus het advies om er goed bij te drinken, minimaal 2,5 liter water, koffie en thee onbeperkt zonder melk/ suiker. And that's all!

Na een paar dagen kreeg ik een bericht van Danielle met de vraag hoe het met mij ging en blij kon ik haar zeggen dat het tot dat moment goed ging en uitkeek naar de volgende afspraak. De week ging snel voorbij, moeilijk had ik het nog niet gehad en week 1 zat er al snel op. Toen was het moment van de weegschaal weer daar.... Het was erg spannend en jawel 2,5 kg eraf!!! Na 1 week!!! Dit gaf me moed, eindelijk een dieet gevonden wat wel helpt!!!

Na 3 / 4 weken komt er een "tussendoor" week, dan mag je 1 product vervangen door een lichte maaltijd. Ook hier krijg je een lijstje voor mee wat je allemaal mag hebben, hoeveel, en hoe je het klaar mag maken. Als je dit 1 keer hebt meegemaakt dan kijk je alweer uit naar de volgende tussendoor week, want ook dat is allemaal erg lekker en gezond en het is ook genoeg!

Zo vlogen de weken steeds voorbij en de kilo's eraf! Wat ging ik me goed voelen, meer energie, meer conditie en kleren die ruimer gaan zitten. Nieuwe kleding kopen en veel meer zin in alles.

Nu ben ik dan ruim 11 weken verder en de eerste 15 Kilo's zijn eraf!

Lieve mensen, als je met dit dieet en met Danielle's begeleiding en hulp nog niet happy wordt, dan snap ik er niets van. Maar ik ben het wel! Ik hoef nu niet zo heel veel meer af te vallen en ik kan het iedereen aanbevelen. Ook de reactie's van mensen om je heen, de complimenten die je krijgt, echt dit geeft de mens alleen maar meer moed!

Danielle, wat ben ik blij met jou als coach. Jij doet het super, het dieet is super en super goed vol te houden!

 

Groeten van een zeer tevreden en blij ervaringspersoon.......!!