Het gedreven en actieve team van Body & Weight Balance is uitgebreid met 3 nieuwe collega's namelijk Manon, Marjolein en Cindy. 

Een voorstel rondje mag natuurlijk niet ontbreken van deze 3 toppers.

Manon 

Mijn naam is Manon Hiddink, ik ben 26 jaar en werkzaam als verpleegkundige op de Hartbewaking en Eerste Hart Hulp van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Zes jaar geleden ben ik naar Ulft verhuist om samen te gaan wonen met mijn vriend Niek.

In Januari 2018 ben ik begonnen met Straight away. Het eerste jaar heb ik alleen mijn voedingspatroon aangepast, hiermee verloor ik 50 kilo! Na dit jaar ben ik intensief gaan sporten in de vorm van wielrennen en krachttraining. Dit gaf als resultaat dat ik nog 12 kilo af viel. Dus in totaal 62 kg! Ik ben bij Body & Weight Balance in s’ Heerenberg terecht gekomen via een vriendin. Daar heb ik Daniëlle leren kennen als behulpzame en betrokken coach, er was direct een klik.

Tijdens mijn afvalproces kreeg ik veelal vragen uit mijn omgeving van vrienden en familie. Ik gaf hen tips en adviezen. Hierdoor bemerkte ik dat ik voldoening haal uit het enthousiasmeren en begeleiding geven. Destijds werd er al vaak gesproken over Daniëlle haar carrière switch vanuit de zorg naar Straight away. Daniëlle heeft me de kans gegeven om via Straight away een cursus te volgen zodat ik als coach aan de slag kan gaan in één van haar drie praktijken.

Omdat ik naast mijn fulltime job als verpleegkundige momenteel ook nog een HBO opleiding volg zal ik in principe vanaf juni een aantal uren werkzaam zijn bij Body & Weight Balance. Misschien komen wij elkaar voordien tegen als ik op invalbasis aan de slag ga! Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in om jullie persoonlijk te gaan begeleiden en deel graag mijn ervaringsverhalen en tips. Samen gaan we de strijd aan tegen de kilo’s. Tot snel!

 

Marjolein

Hallo, 
 
Ik ben Marjolein Wopereis. 
Ik ben 29 jaar en woon met mijn man en 2 zonen in Silvolde. 
Ik ben 4 jaar geleden in aanraking gekomen met Straight away. 
Ik ben in 5 maanden tijd 30 kilo afgevallen en ben gestopt met Straight away toen ik zwanger was. 
Na mijn zwangerschap ben ik weer met Straight away begonnen en weer ruim 30 kilo afgevallen. 
Toen raakte ik opnieuw zwanger, en na deze zwangerschap ben ik weer met volle moed met Straight away begonnen en raakte 40 kilo kwijt. 
Op dit moment ben ik verwachting van ons derde zoontje. 
Ik weet als geen ander hoe het is om af te vallen met de producten van Straight away. 
En kijk er erg naar uit om jullie te begeleiden met jullie afvalrace en om jullie te begeleiden met op het gewicht te blijven. 
Wie weet tot snel. 
 
Groetjes Marjolein 

 

 


Cindy

Hallo, mijn naam is Cindy Gregoor en ik woon in ’s-Heerenberg. Via een nicht van me ben ik met Daniëlle in contact gekomen om af te vallen. Via Straight away is dat gelukt en nu lijkt het me ook fijn andere mensen te helpen hun streefgewicht te bereiken maar ook te begeleiden in een “nieuwe” leefstijl. Ik heb zelf medische basiskennis gestudeerd en ben masseuse/craniosacraal-therapeut.

Daarnaast mag ik me sinds augustus voedingsdeskundige noemen en dit maakt het gehele werkplaatje compleet.

Dus hoop ik voor de toekomst bij Daniëlle veel mensen te ondersteunen en “bij te staan” in de toch altijd weer moeilijke strijd.... ons gewicht.

Graag tot ziens.

Nieuwsbrief

Graag het laatste nieuws ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Graag uw voornaam opgeven.
Graag uw achternaam opgeven.
Graag een geldig email adres invoeren voor de nieuwsbrief aanmelding.
Wij kunnen helaas geen gegevens verwerken als u niet akkoord gaat met de privacy verklaring.